Anko van Leeuwen

ASVD/Solana lijkt het spoor even bijster

ASVD/Solana heeft in de bekerwedstrijd een gevoelige nederlaag geleden en lijkt het spoor even volledig bijster. Zondag werd bekend na de afmelding van eerste keeper Kevin Dijkstra, dat tweede keeper Stefan van Elp zijn enkelbanden heeft ingescheurd, een behoorlijke aderlating voor ASVD/Solana, dat zo met een speler op doel de wedstrijd moest beginnen.

Genemuiden kwam zonder wissels richting en geduld leek geboden om de jongens uit Genemuiden stuk te spelen. Helaas dacht SC Genemuiden hier anders over en na ee flitsende start moest ASVD/Solana een achterstand goed gaan maken. Dit lukte gelukkig nog voor rust. In de rust was het devies duidelijk, Genemuiden uit laten razen en in de counter weg proberen te lopen.

Maar na een fout van Anko en daarna ongeĆÆnspireerd verdedigen was het juist Genemuiden, die de slappe inzet en lichtzinnigheid van ASVD genadeloos afstrafte. ASVD zakte in naar een bedroevend niveau en liet het helemaal lopen, waarbij gelegenheidskeeper Mark er nog alles aan deed om een afstraffing te voorkomen....dit mocht niet baten: 3-9 en waar vorig jaar de beker nog werd gewonnen is nu na Ć©Ć©n ronde het bekeravontuur al voorbij.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 21 uur geleden