Afbeelding

VolksKerstzang Dronten

Algemeen

Hierbij nodigt de Werkgroep Dronten Zingt u allen uit voor de traditionele Volkskerstzang Dronten op zaterdag 19 december. Ook dit jaar weer in de Grote zaal van De Meerpaal.

Dit jaar heeft de werkgroep het volgende programma, met een leuk creatief element bedacht. De koren Living Colours en Charis music, beiden uit Dronten, zullen het luisterprogramma voor u verzorgen. Het muzikale gedeelte en de begeleiding van de Samenzang wordt dit jaar gedaan door een samengesteld Ensemble van het De Meerpaal Academie (E.M.A).

Charis music, nog niet eerder bij de VolksKerstzang te zien geweest, heeft een mooie Kersttour in hun programma waarbij ze ook Dronten aandoen. Charis music is een levendig koor dat bestaat uit 15 vocalisten en wordt begeleid door een live band. Het koor staat onder leiding van Chiel Naber. Charis music maakt muziek voor kerken en koren die gemakkelijk is over te nemen. Het koor en de bandleden zijn streng geselecteerd op hun motivatie en op hun talenten.

Gospelkoor Living colours heeft al eerder op het podium van de VolksKerstzang gestaan en ook dit jaar zullen zij weer willen pieken met een mooi repertoire.

En naast deze twee koren zal op het podium een heel nieuw, jong Ensemble te zien zijn van De Meerpaal Academie. Onder leiding van Mariëlle Mud is het ensemble al enkele weken aan het repeteren voor deze kerstviering. Het jongste lid is 11 jaar en vind het leuk om op het podium te staan. De blazers Eddy Schraa en Adriaan Geschiere mogen natuurlijk niet ontbreken en presenteren zich deze keer samen met het Ensemble op het podium van de Grote Zaal. Het Kerstevangelie zal worden voorgedragen door burgemeester A. de Jonge.

Kortom een programma dat u niet mag missen in de voorbereiding naar Kerst. Deze zijn te koop bij het Serviceplein in De Meerpaal voor het luttele bedrag van 3,00 euro of te reserveren via website www.meerpaal.nl.

Door sponsering van diverse bedrijven, maar ook door de gemeente Dronten is het mogelijk deze Volkskerstzang te organiseren. Een bijdrage naar gelang van uw mogelijkheden maakt het ons mogelijk om door te blijven gaan met de organisatie. Uw gift is van harte welkom, voor verdere informatie verwijs ik u naar onze vernieuwde: www.volkskerstzangdronten.nl of www.facebook.com/volkskerstzangdronten

Ap de Boer
Werkgroep geluid windparken stopt: "Gemeente schoffeert en misbruikt ons" 19 uur geleden
Werkzaamheden aan de Ketelsluis.
Wat is er dinsdag te doen? Computerspelen bouwen, Kamper- en Ketelsluis 19 uur geleden
Minder mobiele plaatsgenoten vervoeren.
Dubbel en Dwars Dronten | AutoMaatje kan ook in Dronten een begrip worden Dubbel en Dwars Dronten 20 uur geleden