Asv Dronten A1
Asv Dronten A1 Asv Dronten

Asv Dronten A1 legt ook BAS onder 21 over de knie

DRONTEN ā€“ Asv Dronten A1 heeft maandagavond voor de tweede keer in successie een buurtclub verslagen. De A-junioren waren ditmaal met 4-0 te sterk voor BAS onder 21, bestaande uit spelers uit het eerste elftal, het tweede elftal en de A1. Eerder was Reaal Dronten 1 al de sigaar.

Het kwaliteitsverschil was maandag vanaf het eerste moment te zien. Asv Dronten dicteerde, kwam binnen een minuut al op voorsprong en gaf BAS eigenlijk geen kans. De Biddinghuizen keken bij rust tegen een 2-0 achterstand aan, al werd er nog wel een goal van Sven Geling afgekeurd.

Wereldgoal George
In de tweede helft bleef het spelbeeld vrijwel hetzelfde. Asv Dronten A1 had veelal de bal, werd wel iets slordiger, maar in de problemen kwamen de A-junioren niet. Aanvaller Steven George zorgde halverwege de tweede helft voor het hoogtepunt van de avond. De rappe buitenspeler nam een bal van grote afstand ineens op de pantoffel, waarna die via de paal binnen ging.

Uiteindelijk liep asv Dronten nog uit naar 4-0, waarmee het opnieuw een buurman over de knie wist te leggen. Afgelopen zaterdag kwamen de A-junioren in competitieverband ook al tot een zege. IJsselmeervogels A1 werd met 2-1 verslagen.

UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 4 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 5 uur geleden
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 5 uur geleden