Walibi licht weer een tipje van de sluier van de nieuwe achtbaan

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De nieuwe achtbaan in Walibi Holland gaat Lost Gravity heten. Ook het logo is vandaag onthuld. De naam en het logo zijn in het bijgaande Youtube-filmpje te zien. ,,Lost Gravity doet in ieder geval vermoeden dat er flink wat zwaartekracht tartende manoeuvres en G-krachten worden losgelaten bij een rit in deze ride'', aldus Walibi.

Walibi Holland gaat op 24 maart open. Tot de opening worden alle attracties in het park onderhouden en krijgen bepaalde locaties een make-over. Het belangrijkste dat momenteel achter de schermen plaatsvindt is de bouw van de nieuwe achtbaan. Er staan al diverse baandelen en het hoogste punt is inmiddels ook bereikt.

Met nog ruim drie maanden te gaan probeert Walibi zo veel mogelijk geheim te houden. ,,De thematisering van de nieuwe ride vraagt om geheimzinnigheid'', vindt manager Marc Antonioli, ,,De doelgroep vraagt om geheimzinnigheid. Het feit dat we zoveel views op Snapchat hebben laat dit ook zien. Alle beelden en hints vallen op hun plek als je straks eenmaal een rit hebt gemaakt in Lost Gravity.''

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 2 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 2 uur geleden