Het optreden in Het Pluspunt.
Het optreden in Het Pluspunt. Coloriet

Cake en smartlappenkoor voor ouderen in Het Pluspunt

Swifterbant

SWIFTERBANT - Het smartlappenkoor 'n Lach en 'n Traan heeft vrijdag een (kerst)optreden gegeven in dagcentrum Het Pluspunt in Swifterbant. Dit koor heeft hier al vaker opgetreden. ,,Toen wij een activiteit voor onze bezoekers moesten kiezen was de keuze voor ons niet zo moeilijk”, vertelt medewerker Tineke Ras.

,,Vrijdag was het feestelijke dag. We begonnen 's morgens met koffie en gebak. Opgespoten cake dat we speciaal op Urk kopen, omdat dit overheerlijk is”, licht Tineke toe, ,,Na een gezellige ochtend trakteerden we onze bezoekers op een glaasje advocaat met slagroom. Daarna gingen ze even rusten, zodat ze uitgerust van het optreden konden genieten. Tijdens de pauze werden er hapjes en drankjes geserveerd door onze onmisbare vrijwilligers.”

,,Wij kijken terug op een geslaagde dag waarin we samen met onze bezoekers en hun familie hebben genoten van mooie kerstliederen die voor ons en door ons meegezongen werden. Deze middag was in de eerste plaats voor onze bezoekers en hun familie. Maar ook voor onze vrijwilligers die we op deze manier willen bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar”, aldus Tineke.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 15 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 15 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 16 uur geleden