Eén van de talrijke optredens tijdens de kerstmarkt.
Eén van de talrijke optredens tijdens de kerstmarkt. ©maartenheijenk.nl

Drukker dan ooit bij kerstmarkt in Biddinghuizen

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Het zachte weer en het uitgebreide programma met veel koren en orkesten zorgde vanavond voor een drukte van belang op de kerstmarkt in het centrum van Biddinghuizen. ,,Veel drukker dan vorige jaren’’, aldus voorzitter Teun van Beek van de organiserende stichting De IJsvogel.

Er waren op de kerstmarkt tal van optredens: twee piratenkoren, Maris Sonores, Jong Leven, drie dansgroepen uit Swifterbant. En daarnaast was er in De Voorhof een mini-kerstconcert van De Paradijsvogels en Bel Canto. Behalve één piratenkoor en de dansgroepen kwamen alle artiesten uit Biddinghuizen en hun aanhang was mede verantwoordelijk voor de gezellige drukte.

Teun van Beek was al met al een zeer tevreden organisator. Hij had niet de indruk dat het op de markt extra druk was vanwege het Serious Dorpsfestival in dorpshuis Het Koetshuis: ,,Nee, dat begint pas om negen uur. Je ziet nu aan het eind van de kerstmarkt dat iedereen even naar huis is. En ik hoop dat straks iedereen het Koetshuis induikt.’’