In Biddinghuizen wordt op het verkeersplein van de scholen hard gewerkt aan de verkeersveiligheid.
In Biddinghuizen wordt op het verkeersplein van de scholen hard gewerkt aan de verkeersveiligheid. ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Veilig Verkeer wil na opstappen bestuur nieuwe start in Dronten

Algemeen

DRONTEN - Veilig Verkeer Nederland wil in de gemeente Dronten een nieuwe start maken. Enkele jaren geleden is het complete bestuur opgestapt. Via de Vrijwilligers Vacaturebank is Veilig Verkeer nu op zoek naar een heel nieuw bestuur.

Kees Hermus was in het verleden secretaris van Veilig Verkeer in Dronten. ,,Wij zijn een paar jaar geleden als voltallig bestuur gestopt met onze werkzaamheden. Met de reden treden wij liever niet naar buiten’’, is hij geheimzinnig.

De Vrijwilligers Vacaturebank van de Meerpaal heeft nu een oproep geplaatst voor een voorzitter, secretaris, penningmeester en algemeen bestuursleden. ,,Van de vrijwilligers wordt verwacht, dat deze affiniteit hebben met verkeersveiligheid’’, meldt de vacaturebank, ,,De vrijwilligers worden begeleid door het districtsbestuur en Steunpunt Oost van Veilig Verkeer Nederland. Scholing ten aanzien van bestuurswerkzaamheden is mogelijk.’’

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 11 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 11 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 11 uur geleden