BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS begint het nieuwe jaar met nederlaag in oefenwedstrijd

BIDDINGHUIZEN - Het eerste elftal van BAS Voetbal is zaterdagmiddag het nieuwe jaar begonnen met een ruime nederlaag. Op bezoek bij OWIOS kwamen de Biddinghuizenaren in de eerste helft nog prima mee, maar uiteindelijk werd het toch 4-1.

Vorig jaar troffen beide ploegen elkaar nog in competitieverband en toen werden in twee wedstrijden de punten netjes verdeeld. In Oldebroek was de eerste helft zaterdag aardig in evenwicht. OWIOS opende na een kwartier wel de score, maar voor de rust kwam BAS alweer langszij. Middenvelder Jorrit Doorman besloot van afstand maar eens uit te halen. Zijn inzet vloog op prachtige wijze binnen: 1-1.

Eigen doelpunt
Na de onderbreking moest BAS uiteindelijk toch haar meerdere erkennen. Door een eigen doelpunt van Bas Suidgeest werd het 2-1 en in het restant kon BAS het tij niet meer keren. OWIOS maakte nog twee treffers en zette daarmee de 4-1 eindstand op het bord.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 9 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 10 uur geleden