Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS komt niet verder dan een gelijkspel in Heerde

Sport

BIDDINGHUIZEN ā€“ De voetballers van BAS hebben zaterdag de oefenwedstrijd tegen SEH uit Heerde met 1-1 gelijkgespeeld. De Biddinghuizenaren speelden een aardige partij, maar konden het overwicht niet omzetten in een overwinning. Art Drent maakte de enige Biddinghuizense treffer.

BAS ging op bezoek bij SEH, omdat de competitiewedstrijd tegen DSV ā€˜61 werd afgelast. In Heerde liet BAS prima dingen zien. Trainer Bert van den Brink experimenteerde wat met zijn opstelling, waardoor Sven Geling als centrale verdediger moest opdraven, en in die formatie kwam het tot een goede prestatie.

Geen overwinning
Een overwinning leverde het echter niet op. BAS kwam in de eerste helft op achterstand, maar wist dat door een droge knal van Art Drent al snel terug te draaien. In de tweede helft kreeg Biddinghuizer formatie nog wel kansen op de 1-2, maar onder andere Mark Schaap en Rick Aernaudts konden geen overwinning over de streep trekken.

Aankomende zaterdag staat er voor BAS een thuiswedstrijd op het programma. Op De Schelp wordt er gespeeld tegen EFC ā€™58. Aanvang: 14.30 uur.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 6 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 7 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 7 uur geleden