De ondernemers bij Sfeervol Stoken
De ondernemers bij Sfeervol Stoken Sander van der Kolk (bestpictures.nl)

20 Ondernemers houden nieuwjaarslounge bij Sfeervol Stoken

Partnerbijdrages

DRONTEN - ‘Dronten in Bedrijf’ hield maandag een nieuwjaarslounge bij de firma Sfeervol Stoken. ,,Een zeer geslaagde en gezellige bijeenkomst'', constateerde regiomanager Nathalie Hagen van Dronten in Bedrijf aan het eind van de avond.

De ondernemers waren te gast bij Sfeervol Stoken en werden verwelkomd door eigenaar Wilfred Pepping. Voor de ingang stond een pizzaoven, barbecue en een brandende vuurkorf. Binnen werd de showroom verwarmd door haarden en kachels. Het muzikale duo ‘It started in Space’ zong enkele nummers en speelde daarbij op piano en gitaar.

Nadat de ruim 20 ondernemers waren voorzien van een drankje heette Nathalie Hagen hen welkom en wenste iedereen een zeer gelukkig en succesvol nieuwjaar. Hierna was het woord aan Wilfred Pepping, eigenaar van Sfeervol Stoken. Hij vertelde over het ontstaan van het bedrijf. Wat zijn bedrijf bijzonder maakt, waarin hij zich onderscheidt van andere bedrijven die haarden, kachels en schouwen verkopen.

Champagne

Vervolgens was er een glas champagne voor iedereen. Fotograaf Sander van der Kolk legde dit moment vast, net als de andere momenten van de avond. Met een glas champagne in de hand kon het speeddaten beginnen.

De avond stond in het teken van ‘life and cooking’. Tijdens de gesprekken werd iedereen getrakteerd op hapjes bereid in de verschillende ovens. Achterin de showroom stond een sjoelbak. Verschillende ondernemers grepen hun kans en lieten zien dat zij best een aardig potje konden sjoelen.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 8 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 9 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 9 uur geleden