De biljartzaal in De Regenboog.
De biljartzaal in De Regenboog.

Leisure World schenkt computer aan biljartclub De Regenboog

Sport

DRONTEN - ,,Wij zijn zeer blij met deze waardevolle en belangrijke gift van de directie van Leisure World.’’ Dat zegt het bestuur van biljartclub De Regenboog over de nieuwe computer, die de vereniging onlangs heeft ontvangen van de sponsor.

,,Wij maken wekelijks meerdere dagen gebruik van de computer voor het bijhouden van de uitslagen van bijvoorbeeld de competitie en verslagen van de wedstrijden. Daarnaast is de computer onmisbaar voor het bijhouden van de website en bij de diverse uitwisselingen die de club organiseert met biljartclubs uit Dronten, Lelystad en Giethoorn’’, aldus secretaris Roelof Pit.

De oude computer begon kuren te vertonen en was niet meer betrouwbaar. Daarom is het bestuur blij met de geste van Leisure World, dat ook al sponsor was van de wedstrijdformulieren. De nieuwe computer heeft een plaats gekregen in de biljartzaal bij woonzorgcentrum De Regenboog in Dronten. De club beschikt daar over een zaal met drie biljarts.

50 jaar en ouder

Biljartclub De Regenboog is een club voor biljarters van 50 jaar en ouder. De club, waar sportiviteit op de eerste plaats staat, bestaat uit bewoners van De Regenboog èn leden die elders in Dronten wonen.

Omdat er een maximum van 75 leden is, heeft de vereniging momenteel een wachtlijst. ,,We zijn een gezonde club waarvoor veel belangstelling is’’, vertelt de heer Pit, ,,De biljartzaal wordt zeven dagen per week gebruikt.’’