Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS leeft op na klinkende overwinning: “Het ging wel heel makkelijk”

Sport

BIDDINGHUIZEN – Derdeklasser BAS heeft zichzelf zaterdagmiddag een goede dienst bewezen. De Biddinghuizenaren waren veel te sterk voor concurrent Otterlo en wonnen door goals van Nabil Essaddouqi, Stefan Timmerman, Mark Schaap, Art Drent en Robin Vos met 5-1.

“We hebben vooraf gezegd dat drie punten gewoon drie punten zijn. De manier waarop maakte niet uit, of het nou 1-0 of 5-1 zou zijn. In deze situatie is winnen het allerbelangrijkste”, zegt trainer Bert van den Brink na afloop. Maar juist nu toonde BAS haar beste spel. In de eerste twintig minuten werd Otterlo van het kastje naar de muur gestuurd en liepen de Biddinghuizenaren via Essaddouqi, Timmerman en Schaap al uit naar 3-0.

Tevreden over A-junior
“We speelden de eerste twintig minuten echt goed. We zaten kort op de tegenstander en vielen aan over de zijkanten, zoals we dat willen. En Patrick Woud vulde het goed in”, zegt Van den Brink over de A-junior die in de basis mocht starten. Woud verving de geblesseerde Christiaan Grin, die vorige week een polsbreuk opliep.

In de tweede helft kwam BAS niet meer tot grootse daden, al liep het nog wel uit naar een 5-1 eindstand. “We hadden veel eerder de vierde moeten maken, maar dat is ook een beetje gemakzucht. De tegenstander speelde heel matig, inspireerde ook niet echt om door te pakken. Het ging wel heel makkelijk. Al met al zijn wel heel blij met de drie punten.”

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 11 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden