Twee avonden met bands bij grand-café @Dronten

Cultuur

DRONTEN - Grand-café @Dronten gaat een druk weekeinde tegemoet met zowel op vrijdag als zaterdag optredens van een band. Op vrijdag 4 maart is er bluesmuziek van The Crawlers tijdens een benefietavond. Zaterdag 5 maart treedt de coverband Mooi op.

,,The Crawlers, een van de meest sfeervolle bluesbands van dit moment, een graag geziene gast op grote en kleine podia in Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg’’, aldus het café, ,,Elke show geven de mannen 100% en zetten ze een ultieme bluessfeer neer zoals je die alleen in een kroeg in Californië, Chicago of New Orleans zou verwachten.’’

The Crawlers bestaan uit Jason Borg (zang en bluesharp), Raymond Goudbeek (toetsen) en Henk-Jan de Jong (gitaar). De band komt belangeloos spelen in Dronten, omdat de opbrengst van de avond naar een aantal goede doelen gaat.

Op zaterdag volgt de rock/coverband Mooi. Deze band trad ook vorig jaar september al op in @Dronten. ,, Het repertoire bestaat uit de lekkerste rock van toen en heerlijke muziek van nu’’, schrijft het café over de band uit Lelystad.