Afbeelding

De Zevensprong zwaait directeur Adriaan Stuij uit

Algemeen

DRONTEN - De De Zevensprong heeft afscheid genomen van directeur Adriaan Stuij. Hij is vanuit de stichting Codenz voor bijna 2 jaar verbonden geweest aan de christelijke basisschool. Stuij verlaat Dronten om directeur te worden van Kindcentrum Het Kompas in Steenwijk, een combinatie van kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisschool.

,,Meester Adriaan heeft in de vrij korte tijd dat hij directeur was met zijn geheel eigen kijk op onderwijs met De Zevensprong een nieuwe weg ingeslagenā€™ā€™, aldus de school, ,,De richting is uitgezet en de stip op de horizon staat er. Nu is het de komende tijd aan het team om daar verder invulling aan te geven. De tijd tot aan de zomervakantie wordt besteed aan het zoeken van een nieuwe directeur.ā€™ā€™

Achterop een tractor

Meester Adriaan werd op feestelijke wijze ingehaald achterop een tractor. Daarna bezocht hij de kleuters op het kleuterplein waar allerlei spelletjes werden gedaan. Aan het eind van de ochtend namen ouders en belangstellenden afscheid en daarna was er een lunch voor het team georganiseerd de kinderen van groep 8.

's Middags namen de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 afscheid door het geven van een show met zelfgemaakte liedjes en dansen.

Winkelcentrum Suydersee.
Aantal 'fysieke winkels' in Dronten nam vorig jaar met 5,9% toe 3 uur geleden
Gamefestival.
Wat is er vrijdag te doen? Gamefestival, luister- en e-boeken 3 uur geleden
Windmolens van Windplan Blauw.
Avond gemeente Dronten over geluidsmetingen en -overlast Windplan Blauw en Groen 4 uur geleden