Afbeelding
Ā©maartenheijenk.nl

ā€˜Sfeerweekeindeā€™ op bedrijventerrein Biddinghuizen

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN ā€“ Twee handen vol aan Biddinghuizer bedrijven bouwen aankomend weekeinde een feestje. Aan de Ploegschaar gooien drie jubilerende ondernemers de deuren open en zij geven daarbij lokale ondernemers de kans om zich te presenteren.,,Een sfeerweekeindeā€, zo duidt men het.

Het moet in alles een feestelijk weekeinde worden. Op vrijdag 11 maart 18.00 uur geven de organiserende ondernemers Terrascompleet.nl, Polder TEAK en Hoogeveen Multi Service het startsein voor drie dagen volop sfeer. Het hoofdpodium is het onderkomen van eerstgenoemde, daar waar verschillende Biddinghuizense bedrijven zich presenteren.

,,We hebben een aantal ondernemers gevraagd of zij zich bij ons willen voegen. In totaal zijn er vier bedrijven die zich ook presenterenā€, vertellen organisatoren Kirsten Hoogeveen en Herman Lucassen.

Naast de drie organiserende partijen zijn ook Jan Overeem Woningaanpassingen, Pelletkachels Flevo, Custers & Peters Hoveniers en HJ Partyservice van de partij. Zij laten op verschillende manieren hun diensten zien.,,Pelletkachels komt bijvoorbeeld met een showwagen en Jan Overeem laat zien hoe een douche-fƶhn toiletbril werkt. En uiteraard zijn ook de producten van Terrascompleet.nl en Polder TEAK te aanschouwen. Het hele weekeinde draait om het interieur en het exterieur, alles rond de woning dusā€, zegt Lucassen.

Flinke scheut sfeer

Bezoekers kunnen het een en ander proberen en scherpe aanbiedingen verwachten. Het is een open huis, maar aangevuld met een flinke scheut sfeer. ,,Er is voor iedereen iets te doen. Terwijl de volwassenen onder het genot van een kop koffie en iets lekkers rond gaan kijken, kunnen de kinderen terecht op een springkussen of zich laten schminken. Er is dus voor ieder wat wilsā€™ā€™, weet Hoogeveen.

Op vrijdagavond zijn de deuren aan de Ploegschaar 52 van 18 tot 21 uur geopend. Op zaterdag en zondag kunnen belangstellenden van 10 tot 17 uur terecht.

Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 1 uur geleden
Afbeelding
Vermiste vrouw in Emmeloord mogelijk op de bus gestapt naar Dronten 18 uur geleden
Ichthus College Dronten.
Persoonsgegevens oud-leerlingen Ichthus College liggen mogelijk op straat 19 uur geleden