Afbeelding
Manon Breuls

Spreekuur in De Meerpaal voor mensen met hersenletsel

Cultuur

Iedere woensdag van 10:00 tot 11:30 uur houden medewerkers van InteraktContour spreekuur op het Serviceplein in De Meerpaal in Dronten. Heb je (een vermoeden van) hersenletsel, bij jezelf, je partner of een familielid? Blijf dan niet zitten met vragen! Kom op woensdagochtend gerust eens langs tijdens het spreekuur in De Meerpaal.

‘Mensen die hersenletsel hebben na een beroerte, ongeluk of hersenoperatie, hebben vaak moeite om hun dagelijkse leven weer in balans te krijgen,’ vertelt Alice Koffijberg, individueel begeleider bij InteraktContour. ‘Wij willen de drempel voor mensen om aan te kloppen met vragen zo klein mogelijk maken. Vandaar het spreekuur. Je loopt makkelijk binnen bij het Serviceplein in De Meerpaal. Bovendien werken wij graag samen met andere organisaties. Op het Serviceplein vinden we elkaar snel en kunnen we meer voor mensen met een ondersteuningsvraag betekenen.’

‘Hersenletsel kan je leven behoorlijk op z’n kop zetten’, vertelt Alice Koffijberg. ‘Thuis, op het werk en in de omgang met anderen is ineens alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk, dáár richt InteraktContour zich op. Wij ondersteunen mensen, zodat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven doen. In Dronten bieden we ondersteuning thuis, dagbesteding en 24-uurs wonen met zorg.’ Kijk voor meer informatie op www.interaktcontour.nl.

Ap de Boer
Werkgroep geluid windparken stopt: "Gemeente schoffeert en misbruikt ons" 20 uur geleden
Werkzaamheden aan de Ketelsluis.
Wat is er dinsdag te doen? Computerspelen bouwen, Kamper- en Ketelsluis 20 uur geleden
Minder mobiele plaatsgenoten vervoeren.
Dubbel en Dwars Dronten | AutoMaatje kan ook in Dronten een begrip worden Dubbel en Dwars Dronten 21 uur geleden