Afbeelding
Anko van Leeuwen

ASVD/Solana boekt belangrijke zege

Sport

ASVD/Solana kreeg van de knvb een tijdje rust, maar mocht maandagavond weer aantreden tegen Walk-inn boys uit Nijkerk. ASVD/Solana was van meet aan de betere ploeg en zette constante druk op de tegenstander uit Nijkerk, wat resulteerde in een aantal kansjes, maar de keeper van Walk-inn boys bleek uit het goede hout gesneden! Kans na kans stuitte op de sluitpost, waardoor ASVD/Solana af en toe wat moedeloos oogde. Met nog een minuutje op de klok was het Tim die op de goede plek stond en toch de 1-0 tegen de touwen joeg. Aftrappen was er voor de jongens uit Nijkerk niet meer bij, het rustsignaal klonk meteen na het Dronter doelpunt.

Na rust hetzelfde devies, waarbij het zaak was scherp te blijven achterin en de voorsprong uit te bouwen. Helaas leidde onnodig balverlies toch een tegengoal in en was ASVD/Solana het even kwijt, maar al snel herpakte men zich en wisten ze weer op voorsprong te komen. ASVD/Solana liep via weer Tim en Kevin uit naar 3-1, maar moest toch nog even billenknijpen toen de jongens uit Nijkerk de 3-2 binnenschoten! De tegenstander probeerde wat te forceren in de laatse 5 minuten, maar het was Capos die behendig wegdraaide en binnenschoot: 4-2!

Een nuttige overwinning, omdat ASVD/Solana wat dreigde weg te zakken op de ranglijst, maar na vanavond komt de top 3 langzaam weer in zicht!

Over twee weken wordt de rit naar Nijkerk gemaakt voor de return!

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 4 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 5 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 5 uur geleden