Leden van de onderwatersportvereniging.
Leden van de onderwatersportvereniging. OWSVD

OWSVD houdt zondag duikmarkt in zwembad Overboord

Sport

DRONTEN - Onderwatersportvereniging Dronten (OWSVD) houdt zondag van 11 tot 16 uur een duikmarkt bij zwembad Overboord in Dronten. Om Ć©Ć©n uur maakt sportwethouder Ton van Amerongen voor het eerst in zijn leven een duik met perslucht. Dat gebeurt onder begeleiding van een instructeur van OWSVD.

Op de duikmarkt worden zowel tweedehands als nieuwe duik- en snorkelmaterialen, aangeboden door duikers van diverse duikverenigingen. Ook is er een foto- en filmpresentatie in het restaurant van het zwembad, met daarin beelden van het onderwaterleven in Nederland. ,,Een aanrader voor natuurliefhebbersā€™ā€™, aldus de vereniging.

Enveloppenloterij

Verder kunnen duikers hun duikfles laten pimpen, luisteren naar sterke verhalen tijdens een kopje koffie of een Italiaans ijsje eten. Voor wie wel van een uitdaging houdt zijn er wedstrijdjes ā€˜duikpakhangenā€™. Er zijn prijzen te winnen in de enveloppenloterij: een weekeindje op de camping, een flesje wijn, duikboeken, dinerbonnen, gratis proefduiken en vele andere prijzen.

Vanaf 15 uur is iedereen uitgenodigd om te komen kijken bij de stichting Fundiving, tijdens hun maandelijkse duikmiddag met mensen met een beperking.


Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 5 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 6 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 6 uur geleden