Afbeelding

Flevo Delta houdt 32e editie van de Wisentloop

Sport

Dronten – Op woensdagavond 18 mei wordt voor de tweeëndertigste keer het startschot gegeven voor de Wisentloop. De loop start op Camping en Horecacentrum 't Wisentbos aan de West in Dronten. Dit hardloopevenement wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Flevo Delta uit Dronten.

De Wisentloop is een gezellige loop waaraan iedereen kan meedoen die sportief bezig wil zijn. Om 19.15 start de Kinderloop, waaraan alle basisschoolkinderen kunnen meedoen. Zij lopen een afstand van precies 1 kilometer en ontvangen na de finish allemaal een mooie medaille als herinnering. De overige afstanden starten om 19.30 uur en je kunt één of meerdere ronden lopen. Als er drie ronden rondom de camping worden afgelegd is exact tien kilometer gelopen.

Elke deelnemer krijgt een chip te leen voor een exacte elektronische tijdmeting bij de finish. Na afloop van de Wisentloop kan men de uitslagen via internet raadplegen en de foto’s bekijken.

Inschrijven

Wie zich vooraf wil inschrijven kan dit tot en met zaterdagavond 14 mei doen via www.inschrijven.nl. Op de avond zelf kan vanaf 18.15 uur worden ingeschreven in het restaurant van Camping en Horecacentrum ‘t Wisentbos aan de West in Dronten. Zie voor meer informatie de website van Flevo Delta (www.avflevodelta.nl) en volg de Wisentloop via facebook/twitter.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 18 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 19 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 19 uur geleden