Rudolph Posthumus
Rudolph Posthumus ©FotostudioWierd

Janke Bosma en Rudolph Posthumus volgen Trudy Stoker op bij OVDD

Partnerbijdrages

DRONTEN - Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) heeft opvolgers gevonden voor verenigingsmanager Trudy Stoker. Het wordt een duofunctie voor Rudolph Posthumus en Janke Bosma.

Na 10 jaar verenigingsmanager te zijn geweest, draagt Trudy Stoker tijd haar taken over. Trudy Stoker runt een eigen bedrijf, Out of Circle, en zij is actief als gemeenteraadslid voor de VVD.

De aankondiging van haar vertrek was voor OVDD reden om de functie goed te bekijken. Daaruit kwam naar voren dat het takenpakket, dat ook voor een deel vrijwillig is, erg groot was voor één persoon. Daarop is de functie opgeknipt in tweeën en is er een duofunctie ontstaan.

Bosma en Posthumus

Rudolph Posthumus neemt de functie van secretaris op zich en Janke Bosma de functie van PR & communicatiemanager. Beiden hebben ervaring in vergelijkbare functies, zowel in het werkbare leven als op vrijwillige basis.

Rudolph Posthumus (Conferant) is freelance tekstschrijver en heeft ervaring in bureaumanagement bij onder andere Boom Uitgeverijen opgedaan. Janke Bosma (JAM Marketing) is freelance communicatie-adviseur en heeft haar ervaring in marketing en communicatie opgedaan bij onder andere wehkamp.nl en VWA software & design.