Rieke de Vlieger (CAH) zet haar handtekening voor het stagebureau.
Rieke de Vlieger (CAH) zet haar handtekening voor het stagebureau. ©maartenheijenk.nl

Ondernemerspunt gaat wekelijks open op de woensdagavond

Partnerbijdrages

DRONTEN - Het Ondernemerspunt Dronten, dat op woensdag 11 mei officieel geopend wordt, gaat voorlopig één keer in de week open: op woensdagavond van 19 tot 20.30 uur op het Serviceplein van de bibliotheek. Daarnaast is het bureau eenmaal per maand op de vrijdagochtend open.

Met de start van het Ondernemerspunt hopen de initiatiefnemers de ondernemers één loket te kunnen bieden voor al hun vragen: ,,In het Ondernemerspunt werken ondernemers, onderwijs en overheid samen ten dienste van de Dronter ondernemer.’’

Het Ondernemerspunt Dronten is bedoeld voor zowel startende als bestaande ondernemers. Ondernemers, oud-ondernemers en specialisten bieden hier hun kennis aan. Daarnaast moet het een ontmoetingsplek voor ondernemers worden.

Stagebureau

Ook het onlangs opgerichte onderzoeks- en stagebureau maakt deel uit van het Ondernemerspunt. De gemeente heeft voor dit stagebureau onlangs een intentieovereenkomst ondertekend. Ook de directies van CAH Vilentum, hogeschool Windesheim, Landstede, Deltion College en ROC Flevoland zetten hun handtekening.

Dossier Ondernemerspunt