Joy-4all houdt landelijke danswedstrijd in sporthal ’t Dok

Cultuur

DRONTEN - Dansschool Joy-4all houdt op zaterdag 28 mei voor een tweede maal de danswedstrijd ‘Prove Your Move’ in sporthal 't Dok. ,,Na het grote succes van 2015 hebben nog meer dansteams uit het hele land zich ingeschreven om tegen elkaar te strijden’’, aldus Joyce Goeree en Naomi Dingerdis van Joy-4all.

Er doen ruim 40 dansteams en 32 vrije-stijldansers mee. De wedstrijd is ten opzichte van vorig jaar uitgebreid met een twee tegen twee danswedstrijd. Het evenement begint ’s middags om half vier. De dj’s G.O.J. en Lago zorgen voor muziek en de juryleden Juvat Westendorp en Ingrid Jansen geven workshops.

Joyce Goeree, Naomi Dingerdis en de docenten van Joy-4all zijn al maanden bezig met de voorbereidingen. Ze worden daarbij geholpen door Optisport, AVpro Dronten voor het licht en geluid, sportcafe ‘t Dok en tal van vrijwilligers.

De jury

  • Juvat Westendorp, een zeer ervaren danser/choreograaf/acteur deelnemer aan ‘So you can think you can dance’ en bekend door zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden.
  • Ingrid Jansen, danseres/actrice en presentatrice en winnaar van het programma Dancing Queen.
  • Timothy Void, hip hop danser/choreograaf en docent.

Zie ook: www.proveyourmove.nl.


Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 13 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 14 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 14 uur geleden