Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

Onwaarschijnlijke serie houdt BAS voorlopig in leven

Sport

BIDDINGHUIZEN – In de competitie hield BAS zes wedstrijden op rij de nul en in de nacompetitie zetten de Biddinghuizenaren die reeks rustig voort. Op bezoek bij VRC in Veenendaal houdt doelman Sander Westdijk zijn doel zaterdag opnieuw schoon: 0-0.

Zeven wedstrijden, liefst 630 minuten. Zolang is het doel van BAS-goalie Westdijk al schoon. Een onwaarschijnlijke serie, waardoor BAS nog altijd in de race is om promotie. Het eerste nacompetitieduel met VRC levert namelijk een doelpuntloos gelijkspel op, waardoor er in het thuisduel van dinsdag nog van alles mogelijk is.

Geen spektakel

Beide ploegen maakten er in het eerste duel bepaald geen spektakel van. De thuisploeg was wel de bovenliggende partij, maar grote kansen waren spaarzaam. Chrstiaan Grin kreeg namens BAS nog wel een schietkansje, alleen ging die inzet over. Aan de andere kant vormden de schoten ook geen probleem voor Westdijk.

Zo volmaakte de doelman zijn zevende achtereenvolgende clean sheet en daardoor wordt de return van dinsdagavond uiterst interessant. BAS en VRC trappen dan om 20.00 uur af. De winnende partij wacht een poulefase met Terschuurse Boys en de winnaar van het duel tussen DSV '61 en ESA.