Marjon van den Heijkant
Marjon van den Heijkant

Fysiotherapie Marjon van den Heijkant naar centrum van Biddinghuizen

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Marjon van den Heijkant, al meer dan tien jaar actief als fysiotherapeut in Biddinghuizen, heeft zich met haar praktijk gevestigd in het voormalige gebouw van de Rabobank middenin het dorp.

Van den Heijkant heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Naast de opleiding tot algemene fysiotherapie deed ze twee masteropleidingen: sportfysiotherapie en orthopedische manueel therapie. In aanvulling op al die opleidingen volgde ze tevens scholing op het gebied van echografie, ‘dry needling' en ‘medical taping'.

Sportschool Joy4Life

,,Omdat ik samenwerk met de naastgelegen sportschool Joy4Life is het mogelijk om een complete medische fitness en oefentherapie in te zetten’’, zegt de fysiotherapeute naar aanleiding van haar verhuizing.

De nieuwe praktijk voldoet aan alle eisen en wensen voor een optimale fysiotherapeutische behandeling: ,,U kunt met alle klachten, van eenvoudig tot complex, terecht bij deze allround fysiotherapeut. Er is geen verwijzing nodig van huisarts of specialist en uiteraard zijn er contracten met de zorgverzekeraars. Behandeling aan huis is mogelijk.’’

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 8 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 9 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 9 uur geleden