Druk bezochte Summer Beach Party Ondernemersvereniging De Driehoek

Partnerbijdrages

Een mooi afscheid voor vertrekkend verenigingsmanager Trudy Stoker

Op woensdag 29 juni sloot Ondernemersvereniging De Driehoek de eerste helft van het jubileumjaar af met haar traditionele zomerfeest. Dit jaar vond het evenement plaats in De Meerpaal in Dronten en voor de gelegenheid was het plein voor de Meerpaal omgetoverd tot een zomerse locatie. Naast het afsluiten van de eerste helft van het jaar werd er ook afscheid genomen van Trudy Stoker, die na tien jaar verenigingsmanager te zijn geweest haar taken overdraagt aan bestuurlijk secretaris Rudolph Posthumus en communicatiemanager Janke Bosma.

Voorzitter van de ondernemersvereniging Hester Vroegop hield een korte toespraak met het benoemen van de eerste resultaten van dit jaar. Zo noemde zij de opening van het Ondernemerspunt Dronten en de opening van Het Perron, de nieuwe schoollocatie bij het station van Dronten. En voor het komende half jaar zal het onderzoeks- en stagebureau gestalte gaan krijgen. Mooie resultaten van samenwerkingen van ondernemers, gemeente en ondernemersvereniging De Driehoek. Ook waren er dankwoorden voor Trudy Stoker: ‘Een bevlogen, kritisch, zeer betrokken en enthousiast mens. Een kei van een professional’ aldus Hester Vroegop. Als dank voor het werk dat Stoker voor de vereniging heeft verzet, ontving zij aan het einde van de avond een schilderij dat ter plekke is gemaakt van het zomerfeest, met Trudy Stoker als middelpunt.

Met meer dan 275 bezoekers was de Summer Beach Party een succes te noemen. Met foodtrucks, cocktails, tapasachtige hapjes en divers entertainment konden de leden van de ondernemersvereniging eten, drinken en genieten van zomerse sferen.

Het bestuur van Ondernemersvereniging De Driehoek vergadert elke eerste donderdag van de maand over onderwerpen die van belang zijn voor haar leden uit Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten. Belangenbehartiging en netwerken staan maandelijks op de agenda. In de maanden juli en augustus vinden er geen businessborrels plaats, de bestuursvergaderingen gaan wel door. De eerstvolgende businessborrel is op donderdag 1 september. Meer informatie over de ondernemersvereniging is te vinden op www.ovdd.nl.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 7 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 7 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 8 uur geleden