Flevo’s Mannenkoor
Flevo’s Mannenkoor Jennifer Sauer

Meerpaaldagen: dagprogramma vrijdag 12 augustus

maandag 8 augustus 2016 0:00

Vrijdag 12 augustus - dagprogramma

Braderie

De traditionele braderie in winkelcentrum Suydersee begint om 10.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Vanaf 12.00 uur zijn er overal in het centrum van Dronten activiteiten.

Nieuwe technologie

Onderdelen van het dagprogramma zijn op zowel de vrijdag als de zaterdag de ‘new technology playground’, de ‘virtual reality experience’ en het interactieve spel dat door het bedrijf EPS uit Biddinghuizen is ontwikkeld voor de Meerpaaldagen. Dit spel wordt gespeeld op een innovatieve vloer.

Bolivar M’vulu

Om 13.45 uur is er een optreden van Bolivar M’vulu. Deze zanger is geboren in Congo-Kinshasa, woont tegenwoordig in Lelystad. Het afgelopen jaar speelde Bolivar in het voorprogramma van Kenny B.

Seniorenmiddag

Na de succesvolle start van vorig jaar is er opnieuw een seniorenmiddag (aanvang 14.30 uur), deze keer met gratis busvervoer vanuit Biddinghuizen en Swifterbant. Er zijn twee optredens: het Flevo’s Mannenkoor en Imca Marina.

Het mannenkoor uit Dronten is opgericht in het begin van de jaren zeventig en is het enige algemene mannenkoor in de hele provincie. Imca Marina is vooral bekend van haar hits Viva Espana en Vino Waar Blijft De Wijn.