Paalzitten
Paalzitten ©maartenheijenk.nl

Meerpaaldagen: avondprogramma vrijdag 12 augustus

maandag 8 augustus 2016 0:00

Vrijdag 12 augustus - avondprogramma

Björn Kuipers

Voetbalscheidsrechter Björn Kuipers geeft om 18.00 uur op uitnodiging van Bangma Verpakking een lezing in De Meerpaal. Kuipers floot op twee EK’s, het WK in Brazilië en hij leidde de Champions League finale in 2014.

Dance Pre-Party

Eveneens om 18.00 begint het dansfeest voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar, aangeboden in samenwerking met Jeugd- en Jongerenwerk De Meerpaal. De muziek wordt verzorgd door de uit Dronten afkomstige dj Mark Visch.

Noah

De 6-koppige Nijmeegse band Noah treedt op om 20.00, 21.30 en 22.45 uur. De band bestaat uit een zanger, vier muzikanten en zangeres Britt als stralend middelpunt.

Paalzitten

Om 21.00 uur begint het traditionele paalzitten. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis, Cliniclowns en Stichting Dierennoodhulp Nederland.

O’G3NE

De ‘powerladies’ Lisa, Amy en Shelley brengen vanaf 21.00 uur eigen nummers en harmonieuze arrangementen van bekende liedjes. De drie getalenteerde zussen wonnen in 2014 The Voice of Holland en zijn sindsdien veelvuldig op tv te zien.

Frans Duijts

Om 22.15 uur begint het optreden van één van de populairste volkszangers van Nederland. Duijts maakte samen met Mr. Polska een rapnummer, maar is vooral bekend van het levenslied.

Band Zonder Banaan

De band BZB, voorheen bekend als Band Zonder Banaan, sluit de vrijdagavond vanaf 23.45 uur af. De Brabanders brengen stevige rock met invloeden van de Ierse folk en met komische doordachte Nederlandstalige teksten.