Afbeelding
ATC Dronten

Tenniskanonnen bij The Williams Open

Sport

Op het prachtige tennispark in Dronten barst vanaf maandag 5 september t.m. zondag 11 september de strijd weer los. Wie wordt er dit jaar weer kampioen bij de heren. Wie is er de sterkste bij de dames. En wie wint er bij het gemengd dubbel. Van maandag tot en met vrijdag wordt er gespeeld in de avonduren. Op zaterdag en zondag wordt er overdag gespeeld. Op zondag 11 september weten we wie zich de kampioen mag noemen van The Williams Open welke nu voor de tweede maal gesponsord door de gelijknamige herenmodezaak in Dronten.
De tenniskanonnen kunnen zich nog inschrijven tot en met 21 augustus via www.toernooi.nl

Bent u ook zo benieuwd wie bij de dames kampioen wordt of wie bij de mannen Danny Kleijn en bij de vrouwen Silvia Teunis als kampioen van The Williams Open opvolgt. Kom gerust kijken.
Het gezellige clubhuis is de gehele week geopend Het terras is verwarmd en heeft een uitstekend uitzicht over de tennisbanen. In het finale weekend kunt u genieten van een heerlijke barbecue en op de afsluitende zondag wordt er een grote verloting gehouden met prachtige prijzen.

Namens de toernooicommissie, tot ziens op ons toernooi van 5 september tot en met 11 september 2016 op ons mooie park aan de Educalaan.