Verloskundigen Dronten
Verloskundigen Dronten Patrick Ouwerkerk

Verloskundigen en kraamzorg staan met stand op de Meerpaaldagen

Partnerbijdrages

DRONTEN - Kraamzorg JoNa en Verloskundigen Dronten staan zaterdagmiddag (13 augustus) met twee activiteiten op de Meerpaaldagen: een workshop verloskundigen/kraamverzorgende voor kinderen en een fotograaf voor zwangere vrouwen en jonge ouders.

Na de seniorenmiddag van vorig jaar heeft de stichting ProDronten dit jaar een activiteit in het leven geroepen voor nieuwe mama's en hun jonge kinderen: de MaMa BéBè-middag. ,,Bij zo'n evenement mogen Kraamzorg JoNa en Verloskundigen Dronten als echte Drontense bedrijven natuurlijk niet ontbreken”, vindt Jennifer Wijnberg.

In de tent op Redeplein

Beide bedrijven zijn zaterdag van 12 tot 17 uur aanwezig in de tent op het Redeplein. Tijdens de workshop kunnen de deelnemers een baby meten, wegen, in bad doen en een luier verschonen om daarmee een heus diploma babykundige te verdienen.

,,En iedereen die het leuk vind mag een mooie foto van de zwangere buik, je pasgeboren baby, je kinderen of het hele gezin komen laten maken bij onze fotograaf”, vervolgen JoNa en Verloskundigen Dronten.

MaMa BéBè-middag

,,Samen met de andere speciale activiteiten als babymassage, ontspanning voor zwangere of pas bevallen vrouwen, bellypainting en de ‘jongste band in de VIP-tent’ wordt het vast en zeker een zeer geslaagde middag.”

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 2 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 3 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 3 uur geleden