Meerpaaldagen trots op anderhalf uur Rowwen Hèze in Dronten

Cultuur

DRONTEN - ,,Buiten mocht het dan regenen, in de feesttent van de Meerpaaldagen is het festival donderdag knallend gestart”, blikt de organiserende stichting ProDronten terug, ,,Met een ludieke opening door dansers en oldtimers en een vuurwerkshow vanaf het dak van De Meerpaal was de openingsavond van de 25e editie vol verrassingen. Met Rowwen Hèze als afsluiter.”

De organisatie was er vooral trots op dat ze het met hulp van enkele grote sponsors voor elkaar had gekregen dat de Limburgse band maar liefst anderhalf uur optrad. Rowwen Hèze deelde een filmpje van henzelf en het publiek met de tekst ‘In Dronten kunnen ze ut!’

Amplifier en Zeldzaam

Na de opening trapte de Dronter band Amplifier af. Zij wonnen eerder dit jaar dit optreden tijdens de Battle of the Bands. Daarna stond Zeldzaam op het podium. De muzikanten uit Biddinghuizen hebben ieder lustrum opgetreden op de Meerpaaldagen en voelen de sfeer altijd goed aan.

Ronnie Ruysdael was er voor de derde keer, toepasselijk volledig in het zilver uitgedost vanwege de ‘silver edition’ van de Meerpaaldagen.

Meerpaaldagen

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 2 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 2 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 3 uur geleden