BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS en Veluwezoom spelen oefenduel niet helemaal uit

BIDDINGHUIZEN - De voetballers van BAS en SC Veluwezoom hebben dinsdagavond hun oefenduel in Biddinghuizen niet helemaal uitgespeeld. Een minuut of twintig voor het einde, bij een stand van 2-2, ontstond er een opstootje. Daaropvolgend besloot de thuisploeg van het veld te stappen.

Het oefenpotje werd hier en daar al gekenmerkt door een aantal pittige overtredingen. Krap twintig minuten voor tijd ging het mis. Een Veluwezoom-aanvaller liep door op goalie Sander Westdijk, waar vanuit het BAS-kamp een reactie op kwam. Een opstootje was het gevolg en daardoor hadden de Biddinghuizenaren er genoeg van. Zij stapten van het veld, om niet meer terug te keren.

Tweemaal Schaap

Op dat moment hadden beide ploegen twee keer gescoord. BAS-middenvelder Mark Schaap opende op fraaie wijze de score, waarna Veluwezoom -na drie keer het aliminium te hebben geraakt- de stand weer gelijk trok. Net voor de rust was het opnieuw Mark Schaap die BAS op een voorsprong bracht, maar ook die marge hield geen stand. Uit een corner werd het in de tweede helft 2-2.