Ad Kragtwijk en werkneemster Alina Zoet voor het pand van Joy4Life.
Ad Kragtwijk en werkneemster Alina Zoet voor het pand van Joy4Life. ©maartenheijenk.nl

Joy4Life doet in Biddinghuizen mee aan fitness vierdaagse

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Joy4Life staat van 19 tot en met 24 september in het kader van de fitness vierdaagse. Tijdens deze vierdaagse wordt heel Nederland uitgedaagd om zonder abonnement kennis te maken met fitness. De opbrengst gaat naar de Hersenstichting. In Biddinghuizen wordt zelfs een speciale inloopmiddag gehouden voor mensen met hersenletsel: op donderdag 22 september van 13 tot 18 uur.

Eigenaar Ad Kragtwijk is trots op het feit dat zijn bedrijf weer is goedgekeurd door de stichting Lerf en de komende vijf jaar het keurmerk Fitness mag voeren. Daartoe is Joy4Life door een keuringsbureau volledig binnenstebuiten gekeerd.

Helemaal opnieuw gekeurd

,,Na onze verhuizing van vorig jaar naar het winkelcentrum moesten we weer helemaal opnieuw gekeurd worden”, blikt Kragtwijk terug, ,,Wij zijn de enige in de gemeente Dronten met dit keurmerk.”

Het geeft aan dat Joy4Life de zaken serieus neemt. Zo vertelt Ad Kragtwijk volt dat zijn bedrijf voldoet aan alle eisen om mensen met hersenafwijkingen te begeleiden. Ook met het anti-dopingconvenant onderscheidt zijn leefstijl- en preventiecentrum zich van andere sportscholen.

Kwaliteit

Joy4Life probeert zich met kwaliteit te onderscheiden van de prijsvechters. ,,Wij investeren in opleidingen van ons personeel, we koersen op kwaliteit en bij ons mag je een goede begeleiding verwachten.” De regels van het keurmerk houden ook in dat er een geschillencommissie is en dat Joy4Life zich bij klachten opnieuw moet bewijzen tegenover de keurmeesters. ,,De branche is volwassen geworden”, zegt Kragtwijk daarover.

,,Wij zijn hartstikke trots op wat we bereikt hebben en op dit keurmerk. Wij proberen de mensen iets te bieden dat waarde heeft. Daar hangt een prijskaartje aan, maar als je hier komt weet je ook dat je iets goeds krijgt.”


Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 1 uur geleden
Gemeenteraad Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Avond over dementie, gemeenteraad Dronten 1 uur geleden
Windplan Groen
84% van de meldingen bij Windplan Groen gaat over geluidshinder 2 uur geleden