Afbeelding

Open Dag bij Golfclub Harderwold

zondag 11 september 2016 0:00

Zondag 18 september 2016 organiseert Golfclub Harderwold samen met Golf4All Harderwijk een Open Dag. Zij bieden tussen 13:00 en 17:00 uur een gevarieerd programma voor jong en oud en voor het hele gezin. Leden en personeel zullen u te woord staan en vertellen waarom golf zo’n leuke en uitdagende sport voor iedereen is. Het is voor u en uw familie de ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de golfsport tijdens die middag.

Lid worden van GC Harderwold is erg aantrekkelijk, niet alleen voor de jeugd maar ook voor volwassenen. “Ja, maar?”, denkt u misschien, “golfen is toch een dure sport!?” Dat is al lang niet meer zo! Als u nu lid wilt worden van GC Harderwold en u wilt tot 1 januari 2018 onbeperkt golfen, dan betaalt u €995,00. Dit bedrag is inclusief het lidmaatschap van GC Harderwold en het volledig speelrecht voor de rest van het jaar 2016 en voor het hele jaar 2017. Ook uw NGF handicapregistratie is hier bij inbegrepen. En voor dat geld komt u niet alleen terecht in een gezellige vereniging, u maakt ook gebruik van alle denkbare moderne golffaciliteiten op de mooiste poldergolfbaan in Nederland!

GC Harderwold is een gezellige ‘no-nonsens’ vereniging waar veel leden zich vrijwillig inzetten in diverse commissies. De vereniging telt meer dan 300 leden en er is geen wachtlijst. Er is een ‘Nieuwe Leden Commissie’ die, zodra u zich heeft aangemeld, u begeleidt en u wegwijs maakt binnen de vereniging, de golfbaan en alle faciliteiten. U zult zich dus snel thuis voelen!

Wist u dat er bij GC Harderwold een zeer actieve Jeugdcommissie is die uw kind(eren) vanaf 5-jarige leeftijd kunnen begeleiden bij hun interesse in de golfsport? GC Harderwold heeft in 2013 het predicaat ‘Committed to Jeugd’ ontvangen van de Nederlandse Golf Federatie. Hiermee voldoet GC Harderwold aan eisen die de NGF stelt bij de opvang en begeleiding van jeugdleden binnen een golfvereniging. De jeugdcoach van GC Harderwold is tijdens de Open Dag ook aanwezig om ouders en jeugd voor te lichten over opvang en begeleiding tijdens hun kennismaking en ontwikkeling in de golfsport bij GC Harderwold.

Golf4All Harderwijk is gelegen aan de Pluvierenweg in Zeewolde. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en het biedt alle faciliteiten die u op een golfbaan mag verwachten, waaronder een 18 holes golfbaan en een 9 holes PAR 3 recreatiebaan die nu ‘short golf baan’ heet. Er zijn voldoende trainingsmogelijkheden, zoals een driving range, putting greens etc. en er zijn golfprofessionals die u kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw golfspel. Er is ook een brasserie met een enorm terras wat uitzicht biedt over de mooi aangelegde 18 holes golfbaan. Op de menukaart van de verrassende keuken vindt u uitstekende gerechten en het vriendelijke personeel van het restaurant laat u qua service en gastvrijheid aan niets ontbreken.

GC Harderwold en haar leden en Golf4All Harderwijk verheugen zich op uw komst op zondag 18 september 2016! Bent u op 18 september verhinderd dan kunt U zich ook direct aanmelden of informatie inwinnen via: ledenadministratie@gcharderwold.nl Voor vragen kunt u ook bellen met de ledenadministratie, telefoon 06-10080180.