Monsterscore Reaal Dronten, Roskam helpt Swift '64 langs EZC

Sport

DRONTEN/SWIFTERBANT – In de vierde klasse C gaat het de Drontense voetballers voorlopig voor de wind. Reaal Dronten en Swift ’64 wonnen hun openingswedstrijd en gingen ook zaterdag met een overwinning aan de haal.

Reaal Dronten kende wederom een hele makkelijke middag. De makkelijk spelende Drontense formatie was de baas over tegenstander Kampen. Via Danny Mol nam het al snel een voorsprong en die werd verdubbeld door Kevin Valk. Kampen spartelde nog wel een beetje tegen en kwam via Kevin Veger terug tot 2-1, maar daarna was het weer tijd voor Reaal.

Hattrick Mol

Twee minuten na de 2-1 prikte opnieuw Valk de 3-1 binnen en na de rust liep Reaal verder weg. De Drontense formatie speelde lekker en zag dat Danny Mol de marge naar drie tilde. Een paar minuten later trof ook invaller Mo el Morabit doel en in de slotfase maakte Reaal er nog twee. Mol slalomde door de Kampense defensie en schoot raak, waarna El Morabit koppend het slotakkoord verzorgde: 7-1.

Swift '64 wint ook

Ook in het kamp van Swift heerst er voorlopig tevredenheid. In ieder geval over de resultaten. Zaterdag tegen EZC ’84 ging het opnieuw niet vanzelf, maar gewonnen werd er wel. Spits Tom Roskam was enorm belangrijk voor zijn ploeg. De aanvalsleider maakte na een uur de bevrijdende 1-0 en zorgde in de slotfase voor een verdubbeling van de score.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 3 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 4 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 4 uur geleden