Afbeelding

Een actieve start na de zomervakantie

Sport

Als jij in beweging wilt komen na de zomervakantie, is Start to Run een goed begin. Lekker buiten in de frisse lucht, elke week samen met een groep loopmaatjes en enthousiaste en professionele trainers. Je merkt al snel dat jij dat ook kunt: hardlopen. Na zeven weken trainen loop je al 25 minuten achter elkaar. Bij Atletiek Vereniging Flevo Delta gaan we binnenkort beginnen met een nieuwe cursus Start to Run. Zet jij jouw eerste stap op donderdag 22 september om 19.30 uur bij AV Flevo Delta?

Een goed begin

Je kunt het beginnen met hardlopen niet beter oppakken dan met Start to Run. Ook als je al enige loopervaring hebt kun je prima meedoen. Je gaat werken aan je conditie, je energie Ć©n je gezondheid en maar liefst 93% sluit Start to Run succesvol af! Het is een verantwoord programma van zeven weken (acht donderdagen) waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer Ć©n dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jouw goede voornemen te laten slagen. Dus een mooi start na de zomervakantie.

Proeftraining en informatiebijeenkomst

Ben je nieuwsgierig of twijfel je of Start to Run ook voor jou geschikt is? Kom dan donderdag 22 september om 19.30 uur naar de informatiebijeenkomst met een proeftraining. Nadien kun je besluiten om definitief mee te doen aan Start to Run op donderdag 29 september. Tijdens de informatiebijeenkomst word je in kleine groepjes geĆÆnformeerd over het programma, loopschoenen en sportkleding, blessurepreventie en sport en voeding. Ook is er de mogelijkheid deel te nemen aan een proeftraining. Kom in lekker zittende, niet knellende kleding en sportschoenen en doe mee!

Programma Start to Run

Vanaf donderdag 22 september gaan we trainen zodat je na 7 weken minimaal 25 minuten aanƩƩngesloten kunt lopen.

Donderdag 10 november sluiten we af met een gezellige duurloop van 3 km die je met je loopmaatjes in je eigen tempo zeker gaat volbrengen. AV Flevo Delta ondersteunt je met een trainingsschema en bied je de mogelijkheid om op zaterdagochtend gratis een extra training uit te voeren. Dit is een training speciaal voor de Start to Runners.

Heb je vragen dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met Henk Moerkens: 0321-338580.

Voor verdere informatie en inschrijven ga je naar www.yakultstarttorun.nl

En na start to Runā€¦..De Kerstloop

Heb je de smaak te pakken. Dan kun je samen met je Start to Run loopmaatjes doortrainen voor de 5 km tijdens de Leisure World Kerstloop op zaterdag 17 december. Speciaal voor de groep Start to Runners maakt AV Flevo Delta een trainingsschema zodat je optimaal wordt voorbereid op de 5 km.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 13 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 14 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 14 uur geleden