Gert Buchner (archieffoto)

Sander Zuidema schiet zaalvoetballers ASVD met twee late goals naast Harderwijk

DRONTEN - De zaalvoetballers van ASVD keken in de uitwedstrijd tegen Sporting Harderwijk kort voor tijd tegen een 4-2 achterstand aan. Sander Zuidema was in de rust gearriveerd en kreeg het in de laatste vijf minuten op zijn heupen. Met 2 goals zorgde hij voor een 4-4 eindstand.

ASVD had nogal wat moeite om een team op de been te brengen voor de eerste competitiewedstrijd. Uiteindelijk kon er met drie spelers van het tweede team toch gestart worden.

Willems en De Weerd

Binnen 2 minuten werd het 1-0 en leek het een zware avond te worden. Na de 1-1 door Niels Willems werd er gerust bij 2-1. Na rust scoorde Erik de Weerd met een snoeihard schot in de kruising de gelijkmaker.

Harderwijk zette vervolgens druk, maar er waren ook kansen voor Willems en Zuidema. De wedstrijd kreeg een hectische slotfase met eerst twee goals van Sporting Harderwijk en vervolgens het slotakkoord van Sander Zuidema.