KoffieMet
KoffieMet Fred Docter FD2

Kleine theaterzaal zat voor eerste lezing van KoffieMet meteen helemaal vol

Algemeen

DRONTEN - KoffieMet verzorgt voor het vijfde jaar lezingen. Deze worden gehouden in De Meerpaal in Dronten. De eerstvolgende lezing is op dinsdag 27 september. Wim Nijwening spreekt dan over ‘Geloven in Afrika’.

Het seizoen begon bij KoffieMet met een lezing door arts Hans Moolenburgh. De organisatie was bijzonder blij met het feit dat de kleine theaterzaal van De Meerpaal die avond helemaal vol zat met 150 mensen.

Bekende sprekers

Er komen dit seizoen diverse bekende sprekers naar Dronten. Op 11 oktober spreekt Maurits Prins over ‘het bedrog van Rome’. Een maand later is Ronald Bernard de spreker. Zijn onderwerp is ‘vrij en blij de crisis uit met de Blije Bank’.

In november zijn er twee lezingen: Coen Vermeeren over ‘9/11 was een complot’ en Joost Oost Lievense over ‘doortrapt’. In december spreekt Bert Janssen over ‘remote viewing, meta trackking’.

In de eerste helft van 2017 komen de volgende sprekers: Nicolaas M. de Jong, Juglen Zwaan, Ab Straatman, Maureen Venselaar en Susanne van de Kamp de Vilandry.