©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Reaal Dronten hard onderuit, monsterzege Swift ‘64

Sport

DRONTEN/SWIFTERBANT – In de vierde klasse C is Reaal Dronten niet langer foutloos. De Drontenaren gingen op bezoek bij Zwolsche Boys met liefst 6-2 onderuit, waardoor Swift ’64 nu alleen bovenaan staat. Die ploeg won met 0-8 bij HFC Storica.

Voor Reaal was het een zaterdag om heel snel te vergeten. De topper in Zwolle leverde de ploeg een dikke nederlaag op, die al in de eerste helft gestalte kreeg. Lennart Prins opende na een half uur de score en nog voor de rust verdubbelde Lodewijk de Vries de Zwolse voorsprong.

Na de onderbreking liep Zwolsche Boys via Bas de Man en nog een keer De Vries uit naar 4-0, waarna Reaal door een eigen doelpunt nog wel iets terugdeed. Roy Supér werkte de bal achter zijn eigen doelman, maar diezelfde Supér maakte even later zijn foutje goed. De Vries maakte kort voor het einde ook nog de 6-1, waarna Mo El Morabit het laatste doelpunt van de middag produceerde.

Swift wint simpel

Swift ’64 beleefde bij HFC Storica een gewonnen middag. Vanaf het eerste moment had de lijstaanvoerder van 4C geen enkel probleem met de tegenstander en dat resulteerde in een dikke 0-8 overwinning. Voor de rust maakten goals van Thim Verhoeven (2x), Gino Garos en David van Mook (2x) een 0-5 ruststand en na de rust namen ook Tom Roskam en Mike Piek (2x) nog goals voor hun rekening.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 12 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 13 uur geleden