Afbeelding

ASVD/Solana doet het opnieuw

Sport

ASVD/Solana toog gisteravond richting Apeldoorn om daar tegen WSV aan te treden. Na de overwinning in extremis van afgelopen maandag, hoopte ASVD/Solana vandaag iets eerder de zaak te kunnen gaan beslissen en ze begonnen dan ook voortvarend!

ASVD/Solana zakte in, liet de jonge, behendige jongens uit Apeldoorn komen en kwamen er vervolgens razendsnel uit, een goede aanval werd prima afgerond door Mark. 0-1! ASVD speelde geconcentreerd verder en niet veel later was het Anko die op links aflegde op Kevin, die van afstand heerlijk binnenschoot: 0-2!

De jongens uit Dronten waren gretig, dekten vroeg door, maar dit bleek niet de juiste tactiek. Er ontstond ruimte en daar profiteerde WSV van, mede door twee ballen, die via de benen van een Dronter verderdiger in de goal belanden.
Ook de 2 minuten met een man minder, vanwege een gele kaart voor Anko, hielpen niet mee
Een goal, die met de handen werd binnen geduwd leek het drama compleet te maken: 3-2!

In de rust werden de koppies weer even dezelfde kant op gezet en ging ASVD/Solana weer verder hoe het was begonnen. De Dronter jongens zakten in en opnieuw was het Kevin, die de bal tegen de touwen kreeg, al was daar een srimmage voor nodig.

Vlak voor tijd reageerde Mark wat fel op de scheidsrechter, nadat WSV probeerde voor de zoveelste keer tijd te rekken, door de bal weg te trappen en mocht ook hij met geel naar de kant.

ASVD/Solana bleef toch geloven in een overwinning en met een man minder was het Jeffrey, die de bal veroverde, de verdediging het bos instuurde en dat vervolgens ook met de keeper deed: 3-4!

Opnieuw een overwinning in extremis!

Nu op naar maandag, als in sporthallen 't Dok, Blauw Wit op bezoek komt!
Aanvang: 21:00 uur.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 9 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 10 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 10 uur geleden