Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Asv Dronten komt ook in Groningen niet tot een zege

Sport

DRONTEN – Er had misschien wel iets meer in gezeten, maar toch incasseerde asv Dronten zaterdag wederom een nederlaag. Op bezoek bij Oranje Nassau Groningen werd er met 2-0 verloren.

De Drontenaren hielden de rijen een dik half uur prima gesloten. De ploeg gaf bijzonder weinig weg, maar toch stond het bij rust wel met 1-0 achter. Niels Steneker opende de score. “We laten een opkomende back even lopen en dan is het direct raak. Weer een organisatorische fout. Dat wordt in de hoofdklasse echt direct afgestraft”, roept asv Dronten-trainer Wim Kroes.

Kans Huijsmans

Asv Dronten kreeg in de tweede helft wel wat meer grip op de wedstrijd en zelfs een uitgelezen kans op de gelijkmaker. Henri Huijsmans brak door de Groningse defensie, maar oog in oog met de doelman wist hij niet te scoren. Even later zorgde Oranje Nassau via David van der Pol voor de beslissing: 2-0.

"Niet goed tegen mijn verlies"

Kroes: “We speelden op dat moment al één op één spelen en krijgen daardoor nog een goal tegen. Ik hoop wel dat de punten snel gaan komen, want ik ben een jongen die niet zo goed tegen zijn verlies kan. Het proces van verbeteren kan mij niet snel genoeg gaan.”