BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS gaat op eigen veld onderuit tegen Terschuurse Boys

BIDDINGHUIZEN – De beer leek los in Biddinghuizen, waar vorige week de eerste competitiezege over de streep werd getrokken. Zaterdag volgde er echter weer een nederlaag, Terschuurse Boys was op De Schelp met 0-1 te sterk.

De Biddinghuizenaren deden niet veel onder voor de opponent, maar keken halverwege de eerste helft wel tegen een achterstand aan. Een bal over de verdediging zette Gydo Vos alleen voor BAS-goalie Sander Westdijk en hij prikte raak. Net voor de rust vuurde Robin Vos nog een keer aardig op doel, ware het niet dat zijn inzet gemakkelijk een prooi voor de keeper was.

Dikke kans voor Aernaudts

Na de rust zocht BAS wel naar de gelijkmaker, alleen vond het die niet. De grootste kans was voor middenvelder Rick Aernaudts, die van zeer dichtbij de bal voor zijn voeten kreeg. Toch werd zijn inzet nog gekeerd en mede daardoor lukte het BAS niet meer om langszij te komen. De Biddinghuizenaren staan nu op plaats dertien.

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 16 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 17 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 17 uur geleden