Kevin Valk
Kevin Valk

Reaal Dronten naar dubbele cijfers, megaproductie Kevin Valk

DRONTEN – Reaal Dronten heeft zaterdag met liefst 1-11 gewonnen van HFC Storica. De Zwollenaren hebben het al wekenlang lastig en ditmaal kreeg men klop van Reaal. Kevin Valk was met zes treffers de topscorer van de dag.

Zes keer scoren, dat is voor heel weinig spitsen weggelegd. Voor Kevin Valk wel, hij beleefde zaterdag de voetbaldag van zijn leven. De puntspeler opende na twee minuten de score en bij rust had hij er al vier gemaakt. Naast Valk maakte ook Jeffrey van den Brakel voor de thee nog een treffer, waarmee het voor Reaal op dat moment al een gelopen koers was.

Volop goals

De wedstrijd kabbelde na de rust dan ook voort, al bleef Reaal wel doelpunten maken. De Drontenaren maakten via Niels Willems 1-6, waarna ook Mo el Morabit, Valk, Robert Staarman en wederom Valk nog doel troffen. Tussendoor werkte Willem ten Kate de bal nog in zijn eigen doel, waarmee de eindstand op 1-11 werd bepaald.