ASVD/Solana laat winst in de laatste minuut glippen

ASVD/Solana nam het vandaag op tegen het stugge Blauw-Wit uit Holten. Al vrij snel was duidelijk, dat de mannen uit Holten de boel goed op orde hadden, ze stonden goed en lieten ASVD/Solana het spel, waar de ploeg uit Dronten niet goed mee om kon gaan. Er werd nauwelijks iets gecreëerd en met weinig beweging, was het spel eigenlijk niet om aan te zien.

Toch wist ASVD/Solana op voorsprong te komen, wat niet geheel in de lijn van de wedstrijd lag. Niet geheel gek was het dan ook, dat Blauw-Wit, dat overigens in het groen speelde op gelijk hoogte kwam, maar nog voor rust wist ASVD/Solana dit te herstellen en zo ging men met een voorsprong de rust in.

Na rust twee hachelijk momenten voor het Dronter goal. Eerst een vrije trap, waarbij keeper van Elp de muur niet goed neerzette, waardoor de bal langs de muur de kruising inzeilde en nog geen minuut later een één-twee aan de kant van Blauw-Wit, die door de benen van de keeper werd afgerond en zo stonden de mannen uit Dronten ineens tegen een achterstand aan te kijken, wetende, dat de tegenstander weinig weggaf.

ASVD/Solana gaf niet op, met in gedachten, dat men al twee keer met 4-3 had gewonnen. En ook vanavond leek het die kant op te gaan. Danny Mol en Jeffrey van de Brakel namen twee goals voor hun rekening en zo leken de drie punten in Dronten te blijven, maar in de laatste minuut werd er niet goed gereageerd op een opkomende speler van Blauw-Wit, die de bal opdreef en heel droog binnenschoot!

Opnieuw een climax in extremis, alleen nu moest ASVD/Solana genoegen nemen met een puntendeling.

Na de bekerwedstrijd op vrijdag 14 oktober in Putten, vervolgt ASVD/Solana de competitie op vrijdag 21 oktober in Deventer tegen nummer 3 Helios.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 4 uur geleden