Afbeelding
BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

Laat doelpunt Schaap helpt BAS aan tweede overwinning

Sport

BIDDINGHUIZEN – In de derde klasse B heeft BAS zaterdagmiddag het uitduel bij Rood Wit ’58 met een zege afgesloten. De Biddinghuizenaren wonnen door doelpunten van Karst van Dijk en Mark Schaap met 1-2 en stegen daardoor naar een elfde plaats.

Er viel zaterdag maar weinig te genieten. BAS ging wel als een dolle van start, maar kon dat niet omzetten in een voorsprong. Vervolgens zakte het spelpeil behoorlijk weg en kreeg ook Rood Wit enkele kansen op de openingstreffer. Toch werd die uiteindelijk gemaakt door BAS. Linksback Karst van Dijk kwam rond het zestienmetergebied in balbezit en stiftte de bal op fenomenale wijze over de Puttense doelman.

Winnende van Schaap

Na de onderbreking kreeg de thuisploeg de beste kansen en dat resulteerde ook in een gelijkmaker. Daarmee leek BAS wederom schade op te lopen, totdat Mark Schaap plotseling in kansrijke positie verscheen. De aanvallende middenvelder had het vizier op scherp en bracht zijn ploeg de overwinning: 1-2.

Elfde positie

Door de zege is de ploeg van trainer Bert van den Brink gestegen naar een elfde positie. Nummer twaalf Stroe heeft net als BAS zes punten, terwijl nummer dertien Rood Wit er vier heeft. Hekkensluiter EFC ’58 verzamelde tot dusver twee punten.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 22 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 22 uur geleden