Afbeelding

Bee Gees tributeshow naar Music Club Kampen

Partnerbijdrages

De meest authentieke Bee Gees tributeshow van Europa komt naar Music Club Kampen. Op zaterdag 12 november barst het feest los. Hit na hit wordt live gespeeld en de steengoede tributeband zorgde eerder al voor uitverkochte zalen in Nederland, Duitsland en België.

Een indrukwekkend concert, vol medleys en nu op een beperkt aantal locaties in Nederland te zien. Night Fever verzorgt een avondvullend programma met een dance classics dj en natuurlijk de allerbeste livemuziek. De bijzonder lange reeks hits van de Bee Gees komt voorbij in het 2,5 uur durende concert van de 7-mans formatie uit Duitsland. De band wordt vergezeld door een zangeres die de prachtige duetten van Barbra Streisand, Celine Dion en Yvonne Elliman voor haar rekening neemt.

You should be dancing, yeah!

Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. De gebroeders Gibb met hun witte jumpsuits, kettingen en overdadige borsthaar waren de helden van de disco. Wereldbekende hits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen absoluut voorbij tijdens deze speciale avond. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld.

Meer info: www.bestofthebeegees.nl

Night Fever - the very best of the Bee Gees

Zaterdag 12 november 2016

Music Club Kampen

Aanvang: 20:30 uur/Deuren open 19:30 uur

Tickets: € 29,-, verkrijgbaar via www.musicclubkampen.nl