Amor Musae
Amor Musae

Amor Musae houdt spel- en muziekmiddag in basisschool De Duykeldam

Swifterbant

SWIFTERBANT – ,,Heb je plezier in muziek en wil je graag samen muziek maken met anderen? Of heb je belangstelling voor twirldans? Kom dan op zaterdag 5 november naar onze spel- en muziekmiddag voor jong en oud.’’ Dat meldt Amor Musae over de middag, die vanaf 13 uur wordt gehouden in basisschool De Duykeldam.

,,Sla op een trommel of xylofoon. Leer in een half uur een twirl-dans. Blaas op een cornet of trombone. Wie kan het langste blazen? Met een strippenkaart kun je alle instrumenten uitproberen en zelf instrumenten knutselen’’, vervolgt de muziekvereniging.

Deen supermarkt

De actie is gefinancierd uit de opbrengst van de jeugdsponsoractie van supermarkt Deen van vorig jaar. Met het oog daarop wordt de middag afgesloten met een miniconcert met een echt of zelfgemaakt instrument en vervolgens om vier uur een lawaaioptocht naar Deen. Daar worden de kinderen getrakteerd op een versnapering.

Het is het vierde jaar dat Amor Musae deze middag organiseert. De middag is gratis toegankelijk. De twirllessen zijn tot 14.30 uur. Het activiteitencircuit met slagwerk- en koperblaasworkshops en knutselen is van 13.00 tot 15.15 uur. Het miniconcert is rond 15.30 uur. Voor alle bezoekers staat gratis fris, koffie, thee en diverse versnaperingen klaar.

Aanmelden: info@amormusae-swifterbant.nl.


Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 6 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 7 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 7 uur geleden