Afbeelding

Eigen worst, van Warmonderhof

Partnerbijdrages

De Hofwinkel is weer een stapje verder op weg naar een eigen productlijn. De Hofwinkel is sinds een aantal maanden bezig om zoveel mogelijk producten van de biologisch dynamische land- en tuinbouwschool Warmonderhof te verwerken.

“Naast de kaas, eieren, pesto, appelsap en vlierbloesemsiroop is er nu ook droge worst van eigen hof. Want wat is er nu mooier dan vlees van eigen koeien te laten verwerken en zelf weer te verkopen? Zo wordt er minder gesleept met voedsel en bieden wij onze klanten écht iets bijzonders. We merken dat de grote supermarkten tegenwoordig ook een groot biologisch assortiment hebben. Maar met onze eigen producten kunnen wij een kwaliteit en smaak bieden, waar de supermarkten alleen van kunnen dromen”. Aldus Do Veltman, eigenaresse van de boerderijwinkel.

De Hofwinkel is gelegen aan de wisentweg 18 in Dronten en is op dinsdag, vrijdag en zaterdagochtend geopend van 09.00 tot 13.00 uur. Er is altijd veel te proeven en te beleven. Loop bijvoorbeeld even langs de kalfjes, als je toch de winkel bezoekt.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 16 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 16 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 17 uur geleden