VIDEO | Derde dikke nederlaag op rij voor Asv Dronten: 0-4 tegen SV Urk

DRONTEN - Na twee nederlagen met 5-1 verloor Asv Dronten vanmiddag met 0-4 van SV Urk. Het was een kansloze missie voor de Drontenaren, die al na tien minuten tegen een 0-2 nederlaag aankeken.

Gerrit Tol en Hessel Snoek zorgden al heel snel voor 0-2 en Asv Dronten was de hele eerste helft machteloos. Na de pauze was het van de kant van de thuisploeg iets beter en Henry Huijsmans schoot zelfs op de paal. Het slotakkoord was weer voor Urk, dat via Teun Hakvoort en Jelle de Boer uitliep naar een terechte 0-4 zege.

Degradatie

Met 1 punt uit 10 wedstrijden lijkt Asv Dronten rechtstreeks op degradatie uit de hoofdklasse af te stevenen. Komende zaterdag kan de ploeg een strohalm grijpen in de uitwedstrijd tegen mede-degradatiekandidaat Flevo Boys.

DeDrontenaar.nl sprak na afloop van de wedstrijd met routinier Danny Scholte van Asv Dronten.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 17 uur geleden