Afbeelding

Luxe Energetische Reis Ardennen Mirjam Stoof 2017

Partnerbijdrages

Mirjam Stoof Bewustwording Natuurgeneeskunde Healing uit Dronten heeft dit jaar een energetische reis georganiseerd. Het succes van de reis was zo groot en de ervaringen zo fijn en overweldigend. Daarom organiseert Mirjam in juni 2017 opnieuw een reis. Deze reis doet zij samen met Peter Vereecke, de bekende ex burgemeester die door middel van lezingen mensen bewust wil maken van de wereld om hun heen.

Beschrijving van deze unieke luxe energetische reis naar de Ardennen in Belgie: Helemaal tot jezelf komen in een comfortabel kasteel in een rustgevende omgeving. Even los van je dagelijkse bestaan, focus op je zelf, in contact met je ware zijn en activatie zelfgenezend vermogen. Een ontdekkingsreis op het gebied van bewustwording en spirituele ontwikkeling, energie en natuurgeneeskunde.

Een heerlijke relaxte week met volop aandacht voor je lichaam en geest in een luxe omgeving. Vol inspiratie, ontspanning….. kennis en wijsheid, zodat je geheel in je eigen kracht komt te staan.

Deze bijzondere week staat in het teken van “uit je hoofd in je hart”. Dit omvat: spirituele ontwikkeling, bewustwording, Lezing ´Alice in Wonderland`, Qi Qong, bevrijding van emotionele ballast, soundhealing (klankschalen en Gong), meditaties,familieopstellingen, multi-dimensionale healings, individuele sessies en groepsessies, uitleg mindcontrol en ontkoppeling mindcontrol, kwantumfysica, werken met nulpuntsenergie, familieopstelligen, informatie over voeding en gezondheid. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse aanvullende natuurgeneeskundige behandelingen: magneetveldtherapie, zapper (Hulda Clark), APS Therapie, SFQ accupressuur massage, Detox-kuur, Chi-Balance, Bach Bloesem therapie, Bio-Resonantie Fotonen Therapie, Reading, Gongmassage en massage.

Na alle bijzondere ervaringen in deze week zal je nooit meer hetzelfde in het leven staan. Je wereldbeeld is veranderd. Slechts 1 week geeft een complete ommekeer in je leven!

Je verblijft in een schitterend luxe kasteel in de Belgische Ardennen. Gelegen op een heuvel en omgeven door groen. De omgeving staat bekend om zijn vele wandelroutes.

Tijdens je verblijf kun je elke dag gebruik maken van het heerlijke verwarmde buiten zwembad, de sauna, de stoomcabine en de hottub. Daarnaast kun je gebruik maken van de zonnebank voor een mooie bruine tint.

De lezing `Alice in Wonderland, wakker worden in een mooie, vreemde wereld` van de zeer charismatische Peter Vereecke is een feestje om bij te wonen. Bewustwording op zijn eigen onnavolgbare wijze vol humor en zelfrelativering.

De maaltijden worden door onze eigen koks bereid van verse en zuiver natuurlijke ingrediënten. De maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en glutenvrij. Een cadeautje voor je darmen. Dat voel je en dat zie je! Je verblijf is all-inclusive.

Meer informatie vindt je op:http://www.mirjamstoof.com/energetischereis2017

Aanmelding 0321 316 524 of via instituut@mirjamstoof.nl

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 15 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 15 uur geleden