BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS komt niet verder dan een punt, Reaal Dronten wint wederom

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag het uitduel bij Hoevelaken met 1-1 gelijkgespeeld. De Biddinghuizenaren kwamen al vroeg in de eerste helft op achterstand, maar door een goal van David van Dijk lukte het alsnog om een punt mee naar huis te nemen. Vierdeklasser Reaal Dronten won met 1-3 bij Noord Veluwe Boys.

BAS wilde bij Hoevelaken een nieuwe stap omhoog zetten, maar dat lukte uiteindelijk niet. Na dik tien minuten opende Edwin Duijst de score voor Hoevelaken en daarop moest de ploeg van trainer Bert van den Brink in de achtervolging. Dat resulteerde nog voor de rust in de gelijkmaker van David van Dijk, maar daar bleef het ook bij. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

Reaal wint bij NVB

Reaal Dronten boekte op bezoek bij Noord Veluwe Boys een prima overwinning. Via Kevin Valk werd al rap de score geopend en nog voor de rust maakten ook Niels Willems en Danny Mol een goal. In de tussentijd produceerde de opponent nog wel een tegentreffer, maar de zege van Reaal kwam geen moment in gevaar: 1-3.

Op de ranglijst is Reaal nog altijd de koploper, al voelt het wel de hete adem van Swift '64. Doordat zij met 3-0 wonnen van concurrent Zwolsche Boys is het gat qua doelpunten nog slechts twee.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 18 uur geleden